[Програми] Новорічна акція – 12 днів подарунків щодня

Автор | 26 Грудня, 2012
Кожен день з 26 грудня по 6 січня Ви зможете безкоштовно завантажити один подарунок – пісню, додаток, фільм і багато іншого – за допомогою програми «12 днів подарунків».

Кожен подарунок буде доступний для завантаження протягом 24 годин. Скористайтеся нашим спеціальним додатком «12 днів подарунків», щоб нічого не пропустити! 
У Вас немає iPhone, iPad або iPod touch? Не біда! Починаючи з 26 грудня Ви зможете завантажити ці подарунки зі свого комп'ютера.
 
Щоб отримати доступ до цих подарунків, в налаштуваннях iPhone, iPad або iPod виберіть той регіон, який був зазначений при створенні облікового запису в iTunes Store.
 
Якщо Ви користуєтеся пристроєм з iOS 6, переконайтеся в тому, що є достатньо вільної пам'яті для завантаження подарунків. Крім того, подарунки з iTunes Store можна завантажувати прямо на комп'ютер.
 
Завантажити з AppStore
 

Як відомо, новий флагман iPhone 5 не з'явився на світ не без дефектів, тому новоспеченим власникам п'ятого айдевайсу буде корисно записати де роблять ремонт iphone 5. Так, на всякий випадок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *