[Програми] FineReader Touch – сканування і розпізнавання тексту з iPhone

Автор | 8 Грудня, 2012

www.stringerpress.ru

FineReader Touch – додаток-клієнт до веб-сервісу FineReader Online, яке дозволяє швидко і якісно створювати електронні копії паперових документів в популярних форматах зі збереженням структури і стилю оригіналу (Word, Excel, PDF, ODT і т.д.). Документи будуть доступні для редагування і повнотекстового пошуку. 
 

Обробка документів проводиться в хмарному інтернет-сервісі FineReader Online, що забезпечує результати найвищої якості. Крім того, онлайн розпізнавання тексту дозволяє виключити будь-яку значне навантаження на мобільний пристрій. 
 
В ціну додатка включено 100 сторінок для розпізнавання через FineReader Online, додаткові пакети сторінок можна докупити прямо з самого додатка. 
 
Оцифровувати документи з FineReader Touch дуже легко: зробіть фотографії потрібного документа, якщо необхідно, поверніть і обріжте їх, виберіть мови розпізнавання і формат файлу на виході – і документ в редагованому форматі з'явиться на вашому iPhone. 
 
Не турбуйтеся про форматування документа – FineReader Touch в точності відтворює вихідну структуру документів, зберігаючи такі елементи форматування, як заголовки, нумеровані і маркіровані списки, зображення і підписи до них, таблиці. 
 
Завантажити FineReader Touch для iPhone ($9.99)
 
iPhone Screenshot 1 iPhone Screenshot 2

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *