В iPhone 5 знайдена нова проблема

Автор | 12 Листопада, 2012
Так, щось давненько ми не чули про проблеми з новим смартфоном Apple. Навіть нуднувато стало якось. Але нічого, нудьгувати не доведеться – допитливі розуми знайшли новий баг, програмний, пов'язаний з прокруткою екрана. 
 

Що буде, якщо швидко-швидко прокручувати екран (там, де це можна робити) вгору-вниз? У "старих" iPhone – нічого не станеться, буде собі вміст екрану їздити туди-сюди, і все. Але iPhone 5 – він же особливий. Він же повинен виділятися на фоні інших. Тому в ньому вміст екрану спочатку, як і належить, прокручується, а потім йому це набридає, і скролінг припиняється. Потім знову починається. На відео все це добре видно.
 
 
Загалом, з цим, звичайно, можна жити простому користувачеві, але не розробникам ігор. Адже в багатьох іграшках швидке переміщення пальця по екрану є головним елементом управління. А за наявності такого бага нормально грати не вийде.
 
Так що чекаємо прошивку iOS 6.0.2 (а краще 6.1), в якій ця проблема, хочеться вірити, буде вирішена. Якщо, звичайно, не виявляться нові баги.
 

Спеціалісти компанії Fireplace швидко та якісно виконають строительство каминов з гарантією пожежної безпеки, тож ви зможете безтурботно насолоджуватися довгими зимовими вечорами теплим потріскуванням каміну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *