Apple не сподобалися дії розробників Dropbox

Автор | 3 Травня, 2012
Apple суворо стежить за порядком в App Store і не дозволяє розробникам просувати в своїх програмах покупку будь чого по-за механізмом In-App Purchase (а то грошовий потік пролетить повз каси). Тобто, їх продукти не повинні містити посилання на сторонні ресурси, де є можливість підписатися на платний сервіс, наприклад, всередині звичайного веб-інтерфейсу. Подібні програми однозначно не пройдуть процес оцінки в Apple і не потраплять в магазин додатків. 
 
Раптово, така доля спіткала програми для iOS з підтримкою сервісу синхронізації і зберігання файлів Dropbox, що є дивним. Адже раніше жодних проблем з ним в App Store не було. Вся справа в тому, що в Dropbox SDK версії 1.2.1, інтегрованої в «постраждалі» програми для iOS, був помічений механізм передплати або переходу до платного сервісу Dropbox і, природно, по-за In-App Purchase. Оскільки подібні маніпуляції заборонені Apple, то програми були заблоковані, так і не потрапивши в App Store.

 
У Dropbox оперативно відреагували на проблему з їх набором інструментів для розробників. Творцям додатків вже запропонована нова версія SDK з порядковим номером 1.2.2, в якій немає і натяку на доступ до сторонніх платних ресурсів. До того ж, команда Dropbox веде переговори з Apple в пошуку оптимального вирішення цього питання. Судячи з коментарів представників сервісу, новим користувачам буде запропоновано варіант створення безкоштовного облікового запису в додатку для iOS, при цьому в рамках нового механізму немає доступу до платних сервісів Dropbox.
 

Культова RPG гра 2012 року вже в продажі! Ви можете купить Risen 2 Dark Waters прямо зараз і насолодитися цим захоплюючим світом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *