Зйомки фільму про Стіва Джобса почнуться вже в травні

Автор | 16 Квітня, 2012

Початок зйомок незалежного фільму про Стіва Джобса і становлення компанії Apple заплановано на травень цього року. Очікується, що прем'єра картини відбудеться вже в четвертому кварталі 2012 року. Таку інформацію надав продюсер проекту Марк Халм. Відомий в даний момент під назвою «Jobs: Get Inspired», цей фільм торкнеться подій, що відбулися в період часу з 1971 по 2000 рік. 

Роль Стіва Джобса в цьому фільмі зіграє актор Ештон Катчер. Цікаво, що перші новини про його можливу роль у фільмі про Джобса були сприйняті як першоквітневий жарт. Халм запевнив, що Катчер підійшов до майбутньої ролі дуже серйозно. В процесі пошуку актора на цю роль Халм і його команда намагалися знайти людину, здатну зіграти молодого Джобса, а також передати його психологічні особливості. У поєднанні з зовнішньою схожістю, Катчер став ідеальним кандидатом на цю роль.
 
Сам же Ештон Катчер заявив про свою віру в те, що ця роль приготована йому самою долею. Актор також заявив, що скасував свою участь у всіх інших проектах, щоб зосередитися саме на цьому фільмі. Продюсер фільму раніше сказав про свої очікування від фільму. За його словами, фільм має вийти гідним.
 
На питання про те, як сім'я і друзі Джобса можуть оцінити майбутній фільм, продюсер відповів, що фільм напевно доставить їм приємні відчуття, тому що в ньому буде представлено точне відображення життя Стіва. Варто зазначити, що майбутній фільм не буде заснований на якомусь окремому джерелі.
 
Режисерувати фільм буде Джошуа Майкл Стерн. В даний момент вирішується питання про підбір акторів на інші ролі у фільмі, зокрема, хто зіграє Стіва Возянка, Джона Скаллі, Майка Марккула та інших.