Кримський продавець iPhone 4G привернув увагу антимонопольного комітету

Автор | 3 Квітня, 2012
Трохи сумних новин із сонячного Криму. Судячи з усього, тривала зима не кращим чином позначилася на продажах місцевих iPhone 4 і 4S, тому підприємцям не залишилося нічого іншого, як обманом заманювати покупців. 
 
Як пише український ресурс proIT, територіальне відділення Антимонопольного комітету України в АР Крим оштрафувало підприємця на 3,4 тисячі гривень за зловживання монопольним становищем. Про який монопольному положенні може йти мова в двох-трьох кримських містах, де торгують привезеними в валізах смартфонами Apple, незрозуміло. 

 
Відділення АМКУ, як повідомляє джерело, з'ясувало, що невдалий підприємець «торгував повітрям», тобто поширював інформацію, яка не відповідає дійсності. На будівлі свого «монопідпільного» магазину він повісив рекламу, що тільки в цьому магазині можна купити «Apple iPhone 4G». Цитуючи proIT, можна сказати, що або український ресурс опечався в назві пристрою, або в Криму продається небачена версія смартфона Apple. Стривайте-но … Ні, не продається. 
 
Факт того, що пристроїв в асортименті магазині не було, дозволив антимонопольної комісії покарати підприємця на невелику суму.
 
Джерело: http://proit.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *