[Ігри] Doodle Army 2 : Mini Militia

Автор | 29 Березня, 2012
Нет так давно студія Chat Games представила одну з найбільш божевільних ігор цього року Doodle Army 2. Напружений геймплей, перестрілки на землі і в повітрі, різноманітні види зброї і, звичайно ж, мультиплеер робить Doodle Army 2 потенційним блокбастером і однією з кращих ігор цього року на даний момент.

 
Doodle Army 2 цілком і повністю заточена під онлайн битви. Якої-небудь кампанії або сюжетної лінії в грі немає, є лише training і survival mode. Перший дозволить вам освоїти ази божевільною стрілянини в польоті і на землі, а другий режим стане відмінним тренуванням перед онлайн баталіями. В Doodle Army 2 можна грати як через Bluetooth 3.0 і Wi-Fi, вони ідеально підійдуть для гри з друзями, так і через Games Center, підійде для тих, у кого немає друзів з iPhone.
 
У грі представлено 11 видів зброї, у тому числі мачете, АК-47 і ручні кулемети. Управління в Doodle Army 2 засновано на віртуальному джойстику, лівий гурток відповідає за переміщення персонажа в просторі, а правий за напрямок стрільби.
 
Графіка в Doodle Army 2 цілком відповідає сучасним стандартам якості. Хороша анімація, якісні текстури, акуратно промальовані герої і локації залишають приємне враження.
 
 
Варто сказати і те, що розробники наполегливо працюють над покращеннями гри. Вже найближчим часом в Doodle Army 2 з'явиться командний режим в мультіплеєрі, можливість створення власних аватарів (сьогодні можна лише вибрати одного із запропонованих розробниками героїв), режим гри Campaign Mode і багато іншого.
 
Загалом, не дивлячись на відсутність режиму гри на проходження, Doodle Army 2 однозначно є чудовою грою. Любителі аркадних перестрілок будуть в захваті від динамічного геймплея і можливість боротьби не тільки на землі, а й у повітрі.
 
Офіційна сторінка в AppStore: Doodle Army 2 : Mini Militia
Завантажити безкоштовно: Doodle Army 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *