Як встановити Siri на iPod Touch

Автор | 21 Лютого, 2012
iPod Touch Siri
Голосовий помічник Siri, нове дітище компанії Apple, сподобався користувачам "з першого погляду", і це факт – його не можна заперечувати або ігнорувати. Всі хочуть собі Siri, але не всі iOS-пристрої можуть собі це дозволити. Функція стала ексклюзивною особливістю нового iPhone 4S. Безумовно, хакери дуже стараються, намагаючись перенести Siri на більш старі iOS-пристрої, але поки ніхто не може похвалитися великими успіхами. Нещодавно сайт Ennull.com розповідав про легальний порт Siri під назвою Spire, який працює, але не завжди, до того ж встановити його досить складно.

Цей же сайт пропонує ще одну цікаву історію на цю ж тему. В даному випадку від користувача з ніком AppleGordon, який повідомив, що домігся запуску Siri на своєму новому IPod Touch, просто відновивши його з резервної копії iPhone 4S. Він стверджує, що все виявилося саме так просто – він зламав свій IPod Touch, намагаючись отримати на нього фотографії з його iPhone 4S. У якийсь момент він вирішив спробувати відновити iPod Touch за допомогою резервного копіювання з iPhone 4S, щоб отримати всі знімки. І несподівано для себе виявив, що після відновлення в плеєрі з'явився Siri та Siri  диктант.
 
Мабуть, Siri  не подобається повне відновлення через резервне копіювання. Як зазначає AppleGordon, він не може підключитися до серверів Apple, і тепер часто перезавантажує свій iPod Touch. У реальність цієї історії повірити важко, але в якості доказу є дане відео:
 
 
Крім того, той же AppleGordon випробував ту ж схему з Verizon iPhone 4, і вона спрацювала. Проте варто зазначити, що відновлення з резервної копії іншого пристрою – не дуже розумний хід. Автори Ennull.com пропонують утриматися і не проробляти подібного з iOS-пристроєм, яким ви користуєтеся постійно. Проте якщо у вас є запасний варіант (пристрій, яким користуєтеся рідко), спробувати можна, поділившись після цього результатом.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *