[Ігри] Brothers in Arms 2: Global Front безкоштовно!

Автор | 15 Лютого, 2012

Усім шанувальникам і любителям захоплюючих і потужних стрілялок в жанрі Війна, нова творчість від Gameloft. На цей раз центром уваги стала гра Brothers in Arms 2: Global Front, яка вирішила завоювати серця мільйонів і довести, що нічим не відрізняється від ігор на ПК.

 

З перших секунд гри відразу впадає в очі графіка, яка дійсно виконана не гірше ніж на ПК. Точні деталі, продуманий 3D-формат і купа гарних ефектів, наприклад: бризки крові, снаряди і блискавичні кулі, що летять повз вас. Також вражає звук, в якому можна змінити все: звук ефектів, звук пострілів, звук титрів і навіть вимкнути або включити окрему звукову функцію.
 
 
Якщо ви коли-небудь грали в Call of Duty, то напевно знайдете багато схожих деталей, як в графіці, так і в проходженні. Гра вражає своїми можливостями. Однією прикольною фічею я думаю є мультиплеер, де можуть грати відразу до 5 гравців. Так само, в грі близько 10 видів зброї, а по ходу виконання місій ви політаєте на літаку, постріляєте з зенітки, поганяєтесь за ворогом на автомобілі і знищите плантації і бази на танку. Але це ще не всі сюрпризи від розробників. Так само ви зможете грати в цю гру по мережі, довівши що ви найкращий. Але будьте акуратніше, вороги настільки сильні, що доводиться в деяких місіях понервувати.
 
 
Управління в грі не важке. Дуже порадував відкалібрований джойстик управління, який точно вас не підведе. Кнопки зміни режиму ходьби і кнопки вогню розташовані в правій стороні екрану. Так само, натиснувши на центр екрана, ви зможете прицілюватися. Для того, щоб ви не переплутали ворога, розробники запровадили «Чутливий курсор», який бачачи ворога, горить червоним, в інших випадках білим.

 

Ппосилання на завантаження

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *