[Ігри] Fish Fury – гроза пернатих

Автор | 9 Лютого, 2012
 
Забавна гра Fish Fury не залишить вас байдужим і поставить вас на шлях вибору. Дуже ку3медна і весела, але в якійсь мірі нудна гра, виконана в 2D форматі. Відмінна графіка, не напружує очей, розслабить вас, а весела музична заставка не дасть заснути під час гри.

 
Все почалося з того, що жахливі герої Angry Birds після захоплення людей і всевладдя над ними, вирішили оголосити війну мешканцям річок, озер, морів і океанів. Але не все так просто, адже по дорозі в океан, у своєму тихому й затишному місці, сер Піранья вичікує свою здобич і готовий захистити своїх побратимів. У грі наш герой захищає чим може, а може він не багато, стрибати і їсти, але цього вистачає для того, щоб викрити армію злих птахів. Ваше завдання – збити літаючих  птахів стрибком і розібратися з ними у воді, просто напросто з'ївши їх. Задача проста, але це лише слова, а от на ділі все буде зовсім по-іншому.
 
 
У грі всього лише один режим гри: на виживання. Чим більше птахів ви з'їсте, тим більше очок ви отримаєте. Все просто, але ускладнюється тим, що з кожним разом птахів стає все більше і летять вони все швидше. Встигніть злопати якомога більше ворогів і загинете з честю і ситим шлунком. Якщо ви пропускаєте п'ять пташок, то гра зупиняється, тому, будьте уважні й акуратні. Розробники вирішили спростити в гру, запровадивши «супер-кинджал», який навпіл ріже птахів не залишаючи не пір'їнки від них.
 
 
Посилання для скачування: Fish Fury
Ціна: $0,99

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *