[App Store] Rocket Riot – пірат з реактивною тягою

Автор | 8 Січня, 2012

За останній час ігрова студія Chillingo випустила не мало  ігор, які заслужено займали одні з перих місць в ТОП App Store. Варто визнати, що на відміну від всіляких клонів від Gameloft, ігри Chillingo відрізняються якісною опрацюванням і оригінальними ідеями, які розробники заклали в них.

Саме такий і можна вважати гру Rocket Riot, яка безумовно є однією з кращих аркад, випущених за останній час в App Store.

У самій грі вам доведеться зіграти за своєрідного «пірата з реактивною тягою», який розносить в пух і прах всі рівні, намагаючись знищити аналогічних супротивників і виконуючи різноманітні завдання, деякі з яких досить оригінальні і незвичайні. Окремою фішкою гри можна вважати тотальну розруху, за рахунок якої кожне проходження конкретного рівня може бути неймовірно різноманітним. Крім цього, всі зруйновані об'єкти з часом відновлюються, якщо чесно, то подібна «фішка» зустрічається мені вперше і за подібну оригінальну ідею варто віддати належне розробникам.

 

У грі величезна кількість всіляких персонажів і ви обов'язково зможете знайти саме того, що підійде саме вам. На превеликий жаль, розробники не стали реалізовувати будь-яку систему прокачування персонажів і всі нові персонажі, яких ви будете відкривати у міру проходження, відрізняються від найперших лише зовнішнім виглядом.

Rocket Riot відрізняться від багатьох інших аналогічних проектів неймовірною 8-бітної арт графікою, яка обов'язково сподобається як фанатам ретро-ігор, так і простим користувачам. Крім цього в грі реалізовано «псевдо 3D», яке виглядає надзвичайно в поєднанні з подібною 8-бітної графікою.

Звичайно ж, без бонусів не було б цікаво грати в більшість аркад і розробники Rocket Riot повністю згодні з цим твердженням, адже в цій грі вам зустрінеться просто величезна кількість найрізноманітніших бонусів, деякі з яких дуже милі і забавні. Так, узявши один бонус, ваш персонаж може почати вистрілювати плакатом з написом «Bang», замість випуску ракети.

В цілому, особливо якщо врахувати вартість, гру Rocket Riot сміливо можна рекомендувати всім користувачам айГаджетів.

Назва: Rocket Riot
Видавець / розробник: Chillingo Ltd © Codeglue
Ціна: $ 2,99 HD

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *