Першу партію iPhone 4S в Україні розкупили за 3 дні

Автор | 4 Січня, 2012
Першу партію iPhone 4S в Україні розкупили за 3 дніНагадаємо, 25 листопада в Україні розпочалися офіційні продажі сертифікованого Apple iPhone 4S.
 
До початку продажів гаджет вже зібрав в Україні більше десяти тисяч попередніх замовлень. А першу партію фанати Apple розкупили лише за перші 3 дні з початку продажів, що одразу ж призвело до дефіциту iPhone 4S. Наразі всі бажаючі придбати пристрій знову чекають наступної поставки, що має відбутися вже до кінця цього тижня. Отож у 2011 році цей смартфон став найочікуваніним телефоном в Україні.
 

Окрім офіційного сертифікованого iPhone 4S у наших магазинах з'явилась також бюджетна версія четвертого iPhone з IMEI, що знаходяться у білому списку Украчастотнагляду. Коштує новинка від 5999 грн.
 
До продажів офіційно ввезених та сертифікованих смартфонів Apple в Україні також приєднався інший лідер українського ринку, щоправда в інтернет-торгівлі – Rozetka.ua. Тепер же, через великий ажіотаж офіційного пристрою, всі інші інтернет-магазини, які реалізували «сірі» iPhone 4S, відчули значні труднощі. Адже їм важко конкурувати з «офіційниками» через такі переваги, як гарантія, сервіс та обслуговування.
 
У продажу вже з'явилися лімітовані “Айфони” 4S, придбати які можна починаючи від 11 тисяч гривень, їх корпуси виконані зі шкірою страуса, змії або ската. Зараз найдорожчий iPhone 4S в Україні вартує 240 тисяч гривень, він покритий золотом у 24 карата та інкрустований дорогоцінним камінням.
 
Офіційні iPhone 4S в Україні продають мережі E-ton concept store та Цитрус Дискаунт з 3-ма варіантами вбудованої пам'яті. В інтернет-магазині Цитруса ціни на iPhone починаються від 7777 гривень (16 Гб).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *