У Siri з’явиться конкурент у 2012-му році

Автор | 20 Грудня, 2011
Принаймні, на це сподівається Google, яка створює відповідну програму. Відомо, що завдяки Siri, користувачі мобільних пристроїв від Apple вийшли на новий рівень управління своїми девайсами. І до цих пір ніхто не може скласти для яблучної компанії гідну конкуренцію. Саме, виходячи з таких міркувань, Google планує змінити цю ситуацію.
Кодове ім'я проекту, над яким працює андроїд-творець – Majel. Якщо розшифрувати цю назву, то стане очевидно, що таке ім'я йому дали на честь американської актриси і продюсера Меджел Баррет-Родденберрі (Majel Barrett-Roddenberry), яка озвучувала комп'ютерний голос в телесеріалі Star Trek Generations.

 
google siri
 
Родоначальником програми Majel є така функція Android-пристроїв, як Voice Actions. Обіцяється, що, як і Siri, Majel буде розуміти не тільки чіткі команди, але і звичайний мову. Однак з інтеграцією не все буде так гладко – Majel зможе шукати інформацію тільки по Google, на відміну від Siri, яка інтегрується з Wikipedia і Wolfram Alpha.
 
Раніше Google вже збиралися випустити цю програму, причому, навіть, в поточному році, але потім, як і водиться, перенесли дату «на майбутнє», тобто на наступний 2012 рік. Будемо слідкувати за розвитком подій і тримати вас у курсі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *