iStore — відтепер у Львові!

Автор | 13 Грудня, 2011

istore львів17–18 грудня у Львові в ТЦ «Опера Пасаж» відбудеться урочисте відкриття магазину iStore — офіційного роздрібного монобрендового магазину техніки Apple в Україні.
Це буде перший у Львові магазин мережі iStore, яка має статус Apple Premium Reseller в Україні. З нагоди відкриття магазину протягом 17–18 грудня відвідувачів iStore розважатиме ді-джейський дует Bald Bros, неодноразові переможці всеукраїнських конкурсів реміксів, а протягом першого тижня роботи магазину діятиме унікальна знижка -15% на всі аксесуари для техніки Apple.

Новий магазин iStore на другому поверсі в ТЦ «Опера Пасаж» у центрі міста відповідає всім вимогам, які висуває компанія Apple до партнерських монобрендових магазинів: оригінальний дизайн у стилі Apple, асортимент, кваліфікований персонал, проведення навчальних семінарів, надання гарантійних і сервісних послуг.

Крім власне продуктів Apple, у магазині буде представлено понад 20 всесвітньовідомих брендів — виробників аксесуарів для Mac, iPod, iPad та iPhone. Покупці знайдуть тут акустичні системи, жорсткі диски, програмне забезпечення, сумки, чохли, навушники, а також навчальні посібники по роботі з Mac та ексклюзивні шкіряні аксесуари від українського дизайнера Саші Каневського. Окремі бренди в iStore представлено ексклюзивно.

Слідкуйте за нашими новинами:

    Офіційний сайт iStore в Україні

    Сторінка iStore на Facebook

    @iStore_ua на Twitter

Довідка:

iStore — мережа монобрендових магазинів техніки Apple. З 2006 року компанія має найвищий партнерський статус Apple Premium Reseller. Усі магазини оформлено в оригінальному дизайні згідно з рекомендаціями компанії Apple. Магазини iStore представлено в Києві, Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Одесі та Львові.


Закажите услуги электрика киев по выгодным ценам. А специалисты сделают свое дело отменно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *