Mac App Store: рубіж у 100 мільйонів подолано

Автор | 13 Грудня, 2011
Компанія Apple, оголосила, що кількість програм, завантажених з магазину Mac App Store за підсумками року, який ще не завершився, перевалило за 100 мільйонів. Магазин Mac App Store пропонує схожий контент з магазином мобільних додатків App Store, але орієнтований на власників ноутбуків і комп'ютерів Mac.
 
 
 

appstore-110106-1
 
«Щоб змінити уявлення людей про способи отримання мобільних додатків магазину App Store знадобилося всього три роки, тепер настала епоха Mac App Store якому під силу змінити індустрію програмного забезпечення для комп'ютерів. Результат в 100 мільйонів завантажень за неповні 12 місяців наочно демонструє всю величину Mac App Store. На даний момент він є найбільшим у світі і найбільш динамічно розвиваються магазином програмного забезпечення для комп'ютерів »,
 
– Сказав старший віце-президент компанії Apple, з питань маркетингу Філіп Шиллер (Philip Schiller).
 
Компанія також заявила про те, що кількість додатків в App Store подолало позначку в 500 тисяч, а кількість скачаних програм склало більше 18 мільярдів. Приріст колосальний – 1 мільярд скачали програм на місяць.
 
Для порівняння, кількість додатків в Android Market в даний час складає 370 тисяч, а кількість завантажень програм ІЗ нього На початку цього місяця перевищила 10000000000 .
 
У прес-релізі також наведені цитати великих розробників програмного забезпечення для IOS і Mac, які відзначають соціальну значимість і важливість магазинів Apple, в подальшому розвитку і успіху їхньої продукції.
 
Джерело: Appleinsider.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *