iPad 3 очима японських журналістів

Автор | 8 Грудня, 2011
Пристрасті по iPhone нового покоління уже вщухли, а до наступного релізу ще досить далеко. Телевізор від Apple обговорюється трохи більш активно, але також на рівні чуток від неперевірених джерел. Найсміливіші висловлюють з приводу майбутнього виходу iPad 3, який намічений вже на весну 2012 року. Настільки сміливі, що диву даєшся, кому в голову могла прийти думка про новий планшетника, який буде товщий, ніж iPad 2?
 

 
Редактори японського ресурсу Macotakara впевнені, що товщина третього iPad буде збільшена в порівнянні з другим поколінням. Причин такого вандалізму з боку Apple вони не називають. Ми ж з вами можемо їм запросто заперечити, пославшись на напрацювання компанії Sharp. Вони, як стало відомо раніше , займаються розробкою дисплея IGZO, який завдяки відмові від подвійного LED-підсвічування дозволить зробити новий гаджет ще більш тонким. Та й взагалі, де ви бачили нові девайси компанії Apple, корпус яких був товщий, ніж у їхніх попередників?
 
Друга заява східних IT-папараці здається вже менш казковою і навіть може порадувати користувачів актуального зараз iPad 2. Екран нової таблетки залишиться таким же, як у другому планшетника. Тобто його фізичні розміри і рамка дозволять спокійно причепити до нього популярний чохол Smart Cover. Якісь зовсім безрадісні подробиці про майбутню новинку від наших колег з Японії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *