В Україні продали найдорожчий iPhone – за 30 тисяч доларів

Автор | 5 Грудня, 2011
07_iphoneВ Україні днями продали найдорожчий в країні iPhone 4S – за інкрустований діамантами апарат невідомий покупець віддав 240 тисяч гривень (більше 30 тисяч доларів).
"Яблучний" гаджет був вкритий золотом найвищої проби і коштовним камінням, передає ТСН. Компанія, яка продала пристрій, ім'я покупця не розголошує, про зазначає, що нинішній бомонд вже приситився звичайними телефонами і тепер в моді ексклюзивні апарати.

 
"Бюджетну" версію елітного телефону – зі шкіри страуса, ската чи змії – в ювелірному ательє пропонують придбати за "символічні" 11 тисяч гривень.
 
Продавці iPhone визнають, що останнім часом в країні намітилася мода на ексклюзивні моделі цих апаратів, пише газета "Сегодня".
 
"Ця ціна в 240 тис. грн мене абсолютно не дивує. Можна спокійно зробити таку інкрустацію, що він потягне і на 300 тис. доларів", – розповів журналістам адміністратор одного зі столичних магазинів з продажу iPhone.
 
За його словами, в Києві популярність смартфонів зростає, збільшуються і їхні продажі. У середньому по Києву 4S коштує від 7 тис. грн.
 
"Перед Новим роком їх купують ще більше, особливо бізнесмени в подарунок чиновникам. Але, авторські телефони в Україні ще не розвинені в порівнянні з тією ж Росією. Українці більше люблять поки що купувати дорогі чохли. Хочуть, щоб вони були ексклюзивними і в жодному разі чиновник Іванов не хоче, щоб його чохол був схожий на той, який у Петрова", – зазначив фахівець.
 
Компанії-продавці стверджують, що в моді лише ексклюзивні апарати. Наприклад, у депутатів користуються великим попитом IPhone із зображенням тризуба замість звичайного "яблучка". А ось один з подарункових гаджетів для одного з архієпископів був прикрашений ликом Божої Матері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *