Топ-менеджер Nokia проговорився про планшет на Windows 8

Автор | 21 Листопада, 2011

Пол Амселлем, кадр из видеоролика с сайта lachainetechno.tvКомпанія Nokia планує випустити планшет під управлінням операційної системи Windows 8. Про це в інтерв'ю фінансовому виданню Les Echos розповів Пол Амселлем (Paul Amsellem), глава французького підрозділу Nokia.

Амселлем не розкрив характеристик пристрою, але повідомив, що планшет буде представлений в червні 2012 року. На даний момент Windows 8 знаходиться в розробці, і очікується, що в продаж вона надійде не раніше осені 2012 року.

В інтерв'ю Амселлем також торкнувся планів Nokia щодо смартфонів. Він порівняв представлений в кінці жовтня апарат Lumia 800 на базі ОС Windows Phone 7 з автомобілями BMW п'ятої серії, додавши, що в майбутньому він буде доповнений смартфонами "третьої серії" і "сьомої серії".

Nokia є одним з небагатьох великих виробників мобільних пристроїв, які не мають планшетів у своїх продуктових лінійках. У 2010 році ЗМІ повідомляли про плани компанії випустити планшет на платформі Meego, але єдиним пристроєм Nokia на цій платформі став смартфон Nokia N9.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *