Співзасновник Apple Стів Возняк ставить автографи на ноутбуках

Автор | 14 Листопада, 2011

Співзасновник корпорації Apple прибув в Єреван для отримання премії президента Вірменії "Всесвітній авторитет в області інформаційних технологій". У рамках візиту 10 листопада Стів Возняк побував у навчальному департаменті компанії SynopsysArmenia. Він пройшовся по науковим лабораторіям і відвідав аудиторії. Жива легенда Силіконової долини поділився своїми спогадами про історії створення Apple .

"Великі справи зазвичай робляться з маленьких речей. Мені пощастило, що я народився і виріс у Силіконовій долині. Я був простим фахівцем з електроніки і комп'ютерів, працював в HP, проектуючи електронні калькулятори. Але вийшло так, що вибрав собі єдиний можливий шлях. Це було 40 років тому. Доля звела мене з Стівом (Джобсом) і Майком (Маркля) ", – розповів Возняк.

У рамках візиту до Єревану заплановані зустрічі співзасновника Apple з президентом Вірменії Сержем Саргсяном, прем'єр-міністром Тіграном Саркісяном, членами уряду, студентами, вченими.

Візит до Вірменії Стіва Возняка і його дружини Джанет триватиме до 12 листопада.

Премія "Всесвітній авторитет в області інформаційних технологій" у Вірменії заснована в 2010 році. Першим її володарем став голова Ради директорів Intel Крейг Баррет.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *