Останній проект Стіва Джобса: iPhone 5

Автор | 18 Жовтня, 2011

Последний проект Стива Джобса: iPhone 5Ашок Кумар, аналітик Rodman & Renshaw, поділився думками у своїй недавній публікації, яка стосується очікуваного багатьма iPhone нового покоління, більш відомого як iPhone 5. За його інформацією, модель 4S була не останнім проектом, над яким працював Стів Джобс. Він брав участь і в створенні iPhone 5 на всіх етапах: від самої ідеї до остаточного дизайну. Саме тому очікується, що участь Джобса в розробці зробить новий iPhone культовим. За словами Ашока, новий iPhone буде ще тоншим. Дозвіл екрану залишиться колишнім, однак збільшиться його розмір. Швидше за все, нова модель буде підтримувати технологію передачі даних 3GPP Long Term Evolution (LTE), більш відому назвою стандарту 4G, до якого включена ця технологія.

Інше джерело повідомляє про зміни в зовнішньому вигляді нового iPhone, роблячи акцент на «повному редизайні» нового пристрою в порівнянні з недавно випущеною моделлю iPhone 4S. За його словами, останнім часом Стів був більш залучений саме в роботу над iPhone 5, ніж над 4S. Це можна пояснити тим, що iPhone 4S в порівнянні з попередником не має зовнішніх змін, і всі відмінності зводяться до вдосконалення технічної складової.

Судячи з публікації Ашока, дебют iPhone 5 може відбутися влітку 2012 року. У цей час буде проходити конференція розробників Apple.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *