[Софт] Radioline: зручне інтернет-радіо

Автор | 9 Жовтня, 2011

З розвитком технологій радіо нікуди не зникло. Змінився спосіб доставки контенту – тепер не обов'язково налаштовувати радіоприймач. Можна слухати радіо в Інтернеті, існує супутникове радіо. Але самі радіостанції продовжили свою роботу.

Я по-справжньому люблю радіо, бо з його допомогою можна дізнаватися про музичні новинки. Інша причина моєї любові до радіо – відсутність в Україні сервісів на зразок Spotify.

Для Mac OS X існує чимало програм, що дозволяють слухати інтернет-радіо. Як правило, вони володіють зайвою функціональністю (наприклад, запис пісень), їх інтерфейси нагадують iTunes (не найкращий приклад для наслідування).

Розробникам Radioline вдалося добитися оптимального балансу. Чим хороша програма. Вона відкриває доступ до радіостанцій сотні країн світу. Вже після запуску програми ви побачите список станцій, популярних у вашій країні:

Є пошук. Тому якщо вам не подобається вітчизняне радіо, можна послухати закордонне – наприклад, музичний BBC One.

У Radioline є, зрозуміло, і обране. Сюди можете додати список улюблених радіостанцій:

 

 

Radioline вміє працювати спільно з системою повідомлень Growl. Ви зможете дізнатися, яка зараз йде передача, яка звучить пісня. Однак працює ця особливість не завжди (думаю, тут багато залежить від самої радіостанції).

 

Один недолік – неможливість додати посилання на мовлення радіостанції, якої немає в списку.

Однак в іншому програма радує. Якщо шукайте мінімалістичний клієнт для прослуховування інтернет-радіо, варто придивитися до Radioline.

 

 

Скачати у Mac App Store: Radioline

Ціна: $ 9.99

Системні вимоги: Mac OS X 10.6 і вище

 

via http://macradar.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *