Перша частина Max Payne скоро вийде на iOS

Автор | 11 Вересня, 2011

З часом мобільний App Store збере непогану колекцію з культових тайтлів самого різного часу. До компаній, які не бояться перенести свої кращі ігри на iOS, готується приєднатися Rockstar Games. Як там говорилося в 2001-му: "На горизонті з'явилася загроза. Макс Пейн був на волі".

Анонс першої частини Max Payne для мобільних пристроїв пройшов в рамках прес-релізу, присвяченого Max Payne 3. Не будемо обнадіювати вас завчасно – конкретних платформ названо не було. З іншого боку, навряд чи видавець мав на увазі що-небудь крім iOS і Android. Якщо західним сайтам вдасться достукатися до Rockstar, і ті дадуть якісь роз'яснення, ви дізнаєтеся про це першими.

Сценарист гри, він же особа Макса Пейна – Сем Лейк – написав історію в кращих традиціях фільмів Джона Ву. Max Payne став чи не першим проектом, де slo-mo було вдало вписано в геймплей. Це не рахуючи стилізованих графічних новел в проміжках між перестрілками. Ігор з таким ступенем проникнення в сюжет – по пальцях перерахувати.

Мобільний Max Payne буде в точності повторювати PC-версію. Видавець обіцяє текстури високого дозволу, зв'язок з сервісом Rockstar Games Social Club і можливість підключення  геймпада (!). Якщо вас цікавить дата виходу –  ми б теж хотіли її пізнати. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *