Матеріали з iTunes U скачали 600 000 000 раз

Автор | 10 Вересня, 2011

iTunes U – популярний сервіс для розміщення різних навчальних матеріалів, подолав число в 600 мільйонів завантажень. Запущений у 2007 році, він як і раніше не тільки актуальний для сотень тисяч користувачів, але й продовжує охоплювати все більшу аудиторію. Статистика показує, що в минулому році кількість завантажень було в районі 300 мільйонів.

 В даний час сервісом користується більше однієї тисячі університетів та інститутів по всьому світу. Школи також сприяють розвитку сервісу, а серед найвідоміших навчальних закладів, що використовують iTunes U, можна перерахувати такі як Гарвард, Масачусетстки технологічний інститут, Кембридж, Оксфорд, університети Мельбурна і Токіо. Як і слід було очікувати, більшість завантажень припадає саме на навчальні заклади. У числі лідерів по завантаженнях знаходяться Відкритий університет Великобританії і Стенфордський університет.

Сервісом користуються не тільки ті, хто сидить за комп'ютером. Близько 30 відсотків всього трафіку на сервіс приходить з iOS пристроїв.

В даний момент iTunes U доступний в 123 країнах світу. Статистика показує, що 60 відсотків усіх користувачів проживають поза США.

 

Via http://macradar.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *