Офіційний клієнт Vimeo для iPhone!

Автор | 29 Березня, 2011

У нас регулярно запитують, чому для публікації нашого відео ми вибрали сервіс Vimeo, а не YouTube? Відповідаємо: Vimeo надає набагато більше можливостей як для зберігання, так і розповсюдження відео; надає повну статистику за переглядами і, нарешті, дає можливість викладати HD-відео великої тривалості. Сьогодні Vimeo в цей список додав ще один пункт: у сервіса сьогодні з'явився абсолютно приголомшливий клієнт для iPhone.

Можливості цього додатка приємно дивують. По-перше, воно надає зручну навігацію по каталогу Vimeo. При цьому фільми ви можете подивитися або відразу, або зберегти їх у списку для подальшого перегляду. Також можна швидко переглянути кліпи, які збережені у вас в «обраному» і поділитися посиланнями на них з друзями.

Однак для авторів Vimeo надає ще більше. Ви можете через додаток записувати свої фільми на камеру iPhone, тут же їх редагувати і викладати на сервер. Підтримуються такі функції, як обрізання, об'єднання декілька кліпів в один, застосування ефектів переходу, додавання аудіодоріжок і т.д.

По закінченню роботи кінцевий файл можна або зберегти локально на накопичувач пристрою, або знову ж викласти в сервісі. До речі, є також можливість завантаження вашого відео з сервера, локальна його обробка і зворотна публікація.

У плані редагування відео клієнт Vimeo до мобільної версії iMovie трохи не дотягує, однак він безкоштовний і виконаний дуже якісно. Швидкість роботи залежить від вашого Інтернет-підключення, але на нашому не дуже спритному каналі все завантажувалося дуже бадьоро.

Нарешті, програма надає повний доступ до статистики з можливістю перегляду різних звітів і даних.

Так що якщо ви ще не використовуєте Vimeo для публікації свого відео, то дуже рекомендуємо. А якщо використовуєте, то це додаток вже має стояти на вашому айфоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *