Неймовірно, але факт: Стів Джобс доводиться дідусем Барту Сімпсону

Автор | 16 Березня, 2011

Як ви знаєте, біологічними батьками Стіва Джобса є Джоанна Керол Шиблі (Joanne Carole Schieble) і Абдулфаттах Жандалі (Abdulfattah Jandali). Існує декілька теорій, чому вони відмовилися від нього (хоча в політкоректній Америці прийнято говорити «віддали на усиновлення»), але факт є факт – в дитинстві Стів змінив сім'ю і отримав прізвище Джобс.
 
А ось чого ви могли не знати, так це того, що пізніше Керол Шиблі і Абдулфаттах Жандалі одружаться і в них народиться дочка Мона Жандалі. Коли їй буде п'ять років, Абдулфаттах піде з сім'ї, Керол вийде заміж вдруге і разом з дочкою вони візьмуть прізвище Сімпсон.


Мона Сімпсон – сестра Стіва Джобса.
 
Мона Сімпсон в 80-х роках стає досить успішною письменницею, випускає кілька романів і виходить заміж за сценариста і продюсера Річарда Аппеля (Річард Аппель). Той працює над мультсеріалом «Сімпсони» і на честь своєї дружини називати мати Гомера Сімпсона – Моною. Ця історія розповідається в серії «Мати Сімпсон».
 
 
Разом, що ми маємо на виході. Сестра Стіва Джобса є «мамою» Гомера Сімпсона, тобто Стів Джобс йому доводиться дядьком, а Барту Сімпсону – дідусем. Чекаємо тепер нову серію: «Дід Сімпсон».
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *