iPad 2 в якості бортової панелі в Ford

Автор | 13 Березня, 2011

Якщо ви нещодавно стали власником новенького пікапа Ford F150, але бортова панель здається нудною і малофункціональний, зверніться до автотюнінговой компанії SoundManCarAudio. Веселі майстри допоможуть вам розкурочили салон, зняти несучасну магнітолу і вбудувати на її місце … iPad 2. Звичайно, зроблять вони це професійно і без плачевних наслідків.

 

Для того, щоб планшетник заряджався коли працює двигун автомобіля, умільцям довелося розібрати стандартний док для iPad. Завдяки цьому також можна виводити звук з гаджета на автомобільну аудіосистему. З відеовикликами по FaceTime справа йде інакше. Крім того, що дзвонити можна тільки по Wi-Fi (чому б не скористатися особистою точкою доступу в iOS 4.3 ?), так ще і камера буде знаходиться трохи нижче обличчя водія. Сам процес виробництва такої док-станції – кропітка праця, для успішного результату потрібно мати відмінний окомір і прямі руки, так як автомобільна панель не просто підганяється під девайс, але і змінює свою форму.
 
Інформації щодо вартості такого моддінгу немає, швидше за все американська компанія зробила це в перший день продажів iPad 2 для реклами свого сервісу.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *