[Ігри] Angry Birds

Автор | 22 Лютого, 2011

Angry Birds [Обзор] iphoneВам напевно навіть і в голову не приходило, що маленькі пташки можуть бутижорстокими і нещадними? Rovio так не вважають. Вони впевнені, що варто тільки зеленій свині вкрасти у пернатої яйце – як очі останньої наливаються кров'ю, а крила стискаються в кулаки. Про те, що відбувається далі, нам і розповість Angry Birds.

За версією розробників, розгнівані пташки мстять не зброєю, а собою! Вони забираються в імпровізовану рогатку і летять прямо на ворожі укріплення! Нам тільки залишається допомагати сміливцям у знищенні злісних свинок.

Щоб пройти рівень, треба знищити всіх зелених ворогів. Для цього потрібно грамотно руйнувати ворожі споруди, щоб тих придавило, забило або скинуло.

У грі є декілька видів пташок і кожна по-своєму унікальна. Червоні просто летять, жовті вміють прискорюватися, сині – розпадатися на трьох пташенят, чорні вибухають.

Angry Birds [Обзор] iphone

Управління в грі дуже зрозуміле. Щоб запустити вашу пташку в політ, досить провести пальцем по рогатці, натягуючи гумку. Ніяких прицілів немає, що дуже незручно і доводиться цілиться на-віч. Однак після запуску пташки залишається слід її траєкторії.

Angry Birds [Обзор] iphone

Процес гри по початку захоплюючий. Радує кількість рівнів, які завжди поповнюються. Але є і складні рівні, в яких доведеться попітніти.

Ну все одно проект вийшов на ура. Красива графіка, звуки і геймплей, можуть затягнути будь-кого. Цю гру полюбили багато у всьому світі, а на офіційному сайті можна навіть придбати плюшевого пернатого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *