Додаткова підзарядка від Apple

Автор | 2 Квітня, 2011

 

 

Дуже часто в дорозі або в місцях, не обладнаних розетками, MacBook або iPhone відмовляється працювати, через те, що сіла батарейка. Під рукою не виявляється мобільного акумулятора і, здається, світ завалився в один момент. Саме зараз ви чекали самий важливий дзвінок, і останній рядок тексту виявилася недописаним. У будь-якому разі, як не крути, можливість самопідзарядки була б дуже вчасна.

Тож Apple знову намагається здивувати новинкою користувачів своєї техніки.Цього разу це буде стосуватися можливості підзарядки на ходу.

Згідно з останнім патентом, новинка носить робочу назву «Адаптер живлення з внутрішнім акумулятором». Зарядний пристрій з вбудованим акумулятором, дозволить користувачам повноцінно зарядитися і при необхідності підживитися додатковою енергією в будь-якому іншому місці.

Схема влаштування додаткового заряду акумулятора

Звичайно, Apple не заперечує, що на ринку існує маса зовнішніх переносних зарядок для її девайсів, але в своїй розробці бачить принципову відмінність.Тепер користувачам не треба буде тягати за собою, нехай і невеликі, але все-таки окремі батареї. Їх рішення – це інтеграція додаткових родзинок в стандартний кабель].

Такі зовнішні батареї, як правило, забуваються вдома і згадуєтються про те, що їх немає поряд, вже в дорозі. Необхідно було знайти рішення, яке було б максимально зручно користувачам і яке дозволило б їм не брати з собою додаткових примочок, обходячись виключно одним портативним пристроєм.

Рішення від Apple – це «розумний» зарядний пристрій, з вбудованим процесором. Саме він вигідно розподілить навантаження між стандартною батареєю і додатковим ресурсом. Мається на увазі, що якийсь індикатор буде показувати витрата обох частин окремо один від одного.

Додатковий пристрій може бути підзаряжно будь-яким зовнішнім зарядом, наприклад від сонячної батареї. Цікавою особливістю буде ще й те, що від MacBook може бути заряджений будь-який Apple девайс, при цьому сам ноутбук не втратить основного заряду.

Звичайно, все, що патентує Apple рано чи пізно з'являється на світ Божий, але про терміни виходу новинки говорити поки рано. Будемо з нетерпінням чекати оновлення лінійок ноутбуків від Apple. Можливо, вже в них ця фішка буде реалізована.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *