Якісні фотографії корпусів майбутніх iPhone 7 і iPhone 7 Plus

Автор | 12 Липня, 2016

Французький сайт Nowhereelse.fr опублікував якісну, чітку фотографію корпусу iPhone 7. Незважаючи на те, що на знімку немає нічого такого, про що ми б вже не знали, він підтверджує інформацію, що з'явилася раніше.

Фото задньої частини корпусу iPhone майбутнього покоління повністю узгоджується з рендерними 3D-зображеннями, що з'явилися в мережі раніше. Судячи з усього, новий смартфон від Apple зовні буде дуже схожим на поточну модель iPhone 6s. Різниця полягає в розташуванні смуг для антен (в новій версії пристрою вони знаходяться по краях корпусу) і більшому отворі для основної камери.

На жаль, по фотографії не можна судити про передбачені в iPhone 7 порти. Нагадаємо, за чутками, купертіновці мають намір відмовитися від використання в нових смартфонах стандартного 3,5 мм аудіовходу, а навушники будуть підключатися через універсальний конектор Lightning. Цей же порт буде використовуватися для передачі даних і зарядки смартфона. Передбачається, що на місці 3,5 аудіороз'єми розташується другий динамік, який може використовуватися для забезпечення стереозображення.

Фото iPhone 7

Дивлячись на знімок, також складно що-небудь припускати про те, якою буде кнопка Home. Ходять чутки, що до десятої річниці iPhone в 2017 році датчик Touch ID буде вбудованим в OLED-дисплей, а кнопка з фізичної перетворитися в віртуальну.

За даними опитування, проведеного аналітиком компанії Piper Jaffray Джином Манстер серед 400 власників iPhone, придбати новий пристрій у вересні планують 15% з них, а 29% розглядають таку можливість. 67% власників iPhone в США використовують iPhone 6/6 Plus і старіші версії, а 32% продовжують задовольнятися iPhone 5s. iPhone 7 Plus

Передбачається, що Apple представить iPhone 7 і 7 Plus у вересні нинішнього року. Крім перерахованих вище нововведень, пристрій отримає процесор A 10, подвійну камеру (модель Plus) і 3 ГБ оперативної пам'яті. Смартфон стане більш водостійким, а обсяг внутрішньої пам'яті базової моделі складе 32 ГБ.


Нужна работа? Может быть вас заинтересует раздача листовок в Киеве у метро и на перекрестках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *