У березні вийде джейлбрейк, але тільки для iOS 9.3

Автор | 3 Березня, 2016

У березні вийде джейлбрейк тільки для останньої прошивки iOS 9.3, про це заявляє видання Mobipicker, посилаючись на свої джерела. Для iOS 9.2 утиліти для злому не буде.

Минулого місяця з'явилася інформація, що групи хакерів TaiG і Pangu чекають фінальну прошивку iOS 9.3 для того, щоб відразу випустити утиліту для джейлбрейка. На етапі бета-прошивок компанія Apple намагається добре захистити мобільну операційну систему, через що шукає і усуває всі виявлені вразливості безпеки iOS, які допустимо можуть використовувати хакери. У січні планувалося, що утиліта для джейлбрейка буде для всіх прошивок iOS 9. Сьогодні ж джерела заявляють, що чекати потрібно лише джейлбрейк iOS 9.3.

http://admin-36.ru

Mobipicker заявляє, що хакери вирішили відмовитися від пошуку дірок в iOS 9.2.1, так як злом поточної версії безглуздий. Після виходу прошивки iOS 9.3 велика частина користувачів iPhone і iPad оновляться на неї, а ті хто зараз «сидить» на прошивках iOS 9.0 і 9.0.2, не зможуть, оновиться на iOS 9.2.1, так як Apple перестане підписувати цю прошивку.

Будь-яких повідомлень від хакерів з приводу термінів виходу програми для злому iOS 9.3 не надходило, проте видання, з посиланням на особистий джерело, заявляє, що вона вийде в березні, відразу після виходу нової прошивки.

Для тих, хто не зрозумів: це означає. Джейлбрейк iOS 9.3 вийде відразу після фінальної версії прошивки. Імовірно, це iOS 9.3 буде 21 березня – в день анонса 4-дюймового iPhone SE і 9,7-дюймового iPad Pro.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *