Оновлений iPhone 5s з залізом iPhone 6 отримає назву iPhone 5se і буде представлений в березні

Автор | 24 Січня, 2016

З самого початку року активно почали з'являтися чутки про майбутню модель 4-дюймового iPhone і про терміни релізу новинки. В цілому, вони дуже неоднорідні і скоріше є припущеннями і прогнозами оглядачів та аналітиків, і якщо й мають якесь відношення до дійсності, то лише в загальних місцях.

Трохи раніше було також опубліковано перше відео, яке нібито було надано інсайдерами із заводу Foxconn. У цьому відеозаписі фігурує 4-дюймовий смартфон, що зовні нагадує iPhone 6s, який, за запевненням інформаторів, є моделлю iPhone 5se («se» – special edition). Також повідомлялося, що масове виробництво новинки стартує в кінці січня, а її реліз в Купертіно готують до початку весни.

Сьогодні ж з'явилася інформація, котра суперечить тій, що була надана «працівниками з Foxconn». Видання 9to5Mac опублікувало підтвердження швидкого виходу iPhone 5se, грунтуючись на власних джерелах з Apple. Згідно з відомостями журналістів, новий iPhone буде мати діагональ екрану в 4 дюйма, але при цьому зовнішній вигляд, всупереч очікуванням і чуткам, нагадуватиме дизайн смартфона iPhone 5s, а не актуальної моделі.

Новий iPhone 5se буде наділений корпусом з анодованого алюмінію, платформою A8 з мікрочіпом M8, основною камерою з роздільною здатністю 8 Мп і фронтальною на 1,2 Мп, картою NFC, інтерфейсами Bluetooth 4.2, VoLTЕ і 802.11ac WiFi, а також функцією «Живі фото» , автофокусом при відеозапису і підтримкою розширених панорам. Очікується, що прийдешня модель вийде в чотирьох колірних варіантах: сірому, сріблястому, золотистому і рожевому. Тож якщо ви вже задумувалися купить iphone 6 б/у, не гайте часу, оскільки дана новинка точно буде анонсована же цього року.

При тому, що в iPhone 5se очікується наявність функції «Живі фото», він не буде наділений технологією 3D Touch. Передбачається, що розробники здійснять спробу заміни технології програмними засобами. Оглядачі вважають, що випуск 4-дюймової версії смартфона iPhone розрахований на аудиторію, яка не бажає переходити на комунікатори з збільшеним форм-фактором. Що стосується ціни на новинку, то прогнозують, що вона становитиме 500-560 доларів за екземпляр. Точна дата виходу невідома, але швидше за все презентація iPhone 5se відбудеться вже на початку березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *