Аналітики розрахували вартість автомобіля Apple

Автор | 22 Жовтня, 2015

авто машина apple фото

Плани Apple зі створення власного електромобіля ще на початку нинішнього року розсекретили журналісти відомого інтернет видання WSJ. На даний момент ця інформація була побічно підтверджена декількома джерелами, так що, секретний атвомобільний проект iCar дійсно існує і вже до 2019 року може з'явитися перша модель «яблучного» автомобіля.

Купертіновці весь 2014 присвятили збору інформації про стан ринку автомобілебудування і до початку поточного року почали будувати нові лабораторії і наймати відповідних фахівців цієї автомобільної галузі. Покищо ніхто достовірно не знає, чи випустить Apple свій електромобіль або проект «затихне» на шляху до реалізації, однак аналітики вже прогнозують кількість проданих авто і середню ціну iCar.

Зокрема, дослідницька компанія Jefferies представила 68-сторінковий звіт про можливу вартість прийдешнього авто від купертіновців. На їхню думку, а також на підставі детального моніторингу ринку, «яблучний» електромобіль буде коштувати в середньому близько $55 000. Ця ціна дешевша, ніж ціна на електромобіль Model S від Tesla, але все ж ціна завищена, як для «пробного» продукту від повних новачків на ринку автомобілебудування, – вважають експерти-аналітики. Хоча передбачається, що вийде кілька модифікацій авто, в тому числі і бюджетна (за прикладом Apple Watch).

Apple Car Аналітики також розрахували, що попит на електромобілі до 2019 року значно підвищиться стараннями таких компаній, як Tesla, і тому Apple настигне якраз до етапу підйому інтересу до даного виду авто. Передбачається, що через чотири роки кількість проданих електромобілів збільшиться до 200 000 на рік. Якщо купертіновці випустять своє авто, то ця цифра може значно вирости.

У той же час керівництво Tesla вважає, що всі розробки Apple в даному напрямку не більше, ніж вихваляння. На питання про переманювання інженерів, глава компанії Елон Маск, зауважив, що в Купертіно йдуть тільки ті, кого до цього вже звільнили в Tesla, і тому ні про яке «переманювання» мова йти не може.


Великий вибір пральних машин доступний на сайті http://tehnomisto.com.ua/catalog/krupnaya-bytovaya-tehnika/krbt–stiralnaya-mashina/. Акційні пропозиції та ціни на пральні автомати, які вас здивують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *