Intel буде поставляти модеми для iPhone 6s

Автор | 14 Серпня, 2015

Intel отримала половину замовлень на модеми для iPhone 6s і iPhone 6s Plus, які будуть представлені цієї осені. Про це повідомляє Northland Capital Markets з посиланням на власні джерела.

За деякими даними, Apple з початку року щільно співпрацює з профільним підрозділом Intel, яке займається розробкою телекомунікаційних рішень. Цей підрозділ знаходиться в Мюнхені, так як раніше воно належало європейському розробнику Infineon, але в 2010 році було придбано процесорним гігантом. Infineon навіть встиг відвантажити партію модемів для актуальних на той момент моделей iPhone з підтримкою 3G, але потім співпраця була припинена.

Тепер партнерство вирішили відновити, але вже не в рамках випуску iPhone 6s і iPhone 6s Plus. Не кожен смартфон нового покоління отримає модем Intel – їм буде оснащуватися тільки частина модифікацій, що поставляються на певні ринки Азії та Латинської Америки. У своїй доповіді аналітик Northland Capital Markets Гус Річард вказує, що американський чипмейкер поставлятиме 50% від загальної кількості LTE-модемів для нових iPhone. Завдяки цьому Intel зможе наступного року отримати додатково від $ 750 млн до $ 1250000000.

http://best-mobile.com.ua/about-mobiles

«Співпраця з Apple – перемога для Intel, якої чекає довгий шлях до зниження втрат мобільного бізнесу», – пише аналітик.

Як очікується, Apple представить iPhone 6s і iPhone 6s Plus поряд з новим поколінням приставки Apple TV вже 9 вересня. А разом з ними в цей день може бути анонсований і потенційний приймач iPhone 5c, відомий як iPhone 6c і володіє 4-дюймовим сенсорним екраном, сканером Touch ID і підтримкою NFC.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *