Оновлений BitTorrent Sync для iOS дозволяє синхронізувати файли з усіх програм

Автор | 7 Серпня, 2015

Компанія BitTorrent анонсувала оновлення клієнта BitTorrent Sync для смартфонів і планшетів Apple. У новій версії програма отримає розширену підтримку функцій операційної системи iOS 8. Про це говориться в блозі розробників сервісу.

Сьогодні в App Store вийде новий BitTorrent Sync. Оновлена ​​програма дозволить передавати контент з усіх програм для шарінга через сервіс, наприклад з Фото або iMovie, не відкриваючи безпосередньо мобільний клієнт. Це стало можливо завдяки введенню в операційну систему iOS 8 функції обміну даними між програмним забезпеченням – підтримка розширень. Дане оновлення також значно поліпшить сумісність з іншими версіями iOS і виправить деякі помилки.

Додаток BitTorrent Sync – це унікальний програмний продукт, який дозволяє синхронізувати необмежену кількість будь-яких файлів та папок між усіма довіреними пристроями користувача. Принцип роботи сервісу той же, що і у Dropbox або Яндекс.Діск: людина заводить собі папку, доступ до якої він може отримати з будь-якого іншого пристрою, підключеного до Мережі. Однак у BitTorrent Sync є ряд відчутних переваг перед іншими «хмарами».

По-перше, в програмі BitTorrent Sync застосовується та ж технологія, що і при роботі з передачею даних через торренти, тільки головна особість в тому, що ваші особисті файли будуть недоступні стороннім людям, а весь трафік повністю шифрується. Отримати доступ до закритої папки можуть тільки ті, у кого є унікальний ключ шифрування.

По-друге, Sync не надсилає інформацію на віддалені сервери, а зберігає її тільки локально. Крім того, користувачі сервісу можуть швидко обмінюватися файлами будь-якого обсягу, тоді як у популярних «хмарних» служб максимальний розмір одного документа, як правило, обмежений 2-3 гігабайтами. Гасло розробників BitTorrent Sync: «У 16 разів швидше, ніж хмарне сховище».

Реліз BitTorrent Sync з підтримкою розширень iOS 8 відбудеться в найближчі години. Завантажити програму можна за посиланням нижче.


Берите участие и развивайте инвестиционные проекты в Казахстане, при этом зарабатывая неплохие деньги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *