Apple запустила акцію Back To School: купи Mac і отримай навушники Beats Solo2 в подарунок

Автор | 24 Липня, 2015

Вже традиційно за пару місяців до початку навчального року Apple запустила акцію Back to School. Суть цієї ініціативи – реалізувати через Apple Store більше продукції для школярів і студентів напередодні 1 вересня.

Раніше Apple пропонувала подарункову карту для Apple Store на $100 з кожним купленим Mac, і на $50 – з кожним iPad. Потім в список додався ще й iPhone, з яким поширювалася карта номіналом $50. У цьому році Apple переглянула умови акції і представила нову пропозицію: при покупці комп'ютерів Mac користувачі отримають безкоштовно навушники Beats Solo2. 

Акція діє не тільки в онлайн-магазині компанії. Отримати навушники також можна, купивши комп'ютер у звичайному Apple Store або через авторизованого рітейлера. Для участі в програмі необхідно бути школярем, студентом, батьком школяра або студента, або співробітником навчального закладу.

Спеціальні умови поширюються на iMac, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air і Mac Pro. В акції не беруть участь компактні десктопи Mac mini і комп'ютери, що пройшли процедуру відновлення (з позначкою refurbished).

http://zyli.ru/Luchshij-podarok-roditeljam-a-138.html

Торік Apple роздавала безкоштовні подарункові карти, а також пропонувала знижки на комп'ютери в рамках Back To School. Наприклад, при покупці нового Mac (за винятком Mac mini) можна було заощадити до 200 доларів.

Терміни дії Back to School 2015 – з 23 липня по 18 вересня. Цілком достатньо, щоб оновити свою техніку. Акція не поширюється на російський онлайн-магазин Apple.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *