Apple обіцяє повернути стрімінг музики для «Домашньої колекції» в iOS 9

Автор | 8 Липня, 2015

Apple обіцяє зняти обмеження для функції «Домашня колекція», яке було додано в оновленні iOS 8.4. З виходом iOS 9 технологія знов дозволить транслювати з бібліотеки аудіозаписи. Про це написав у своєму мікроблозі Twitter віце-президент Apple по інтернет-сервісів Едді Кью.

За допомогою «Домашньої колекції» користувач може зручно отримувати загальний доступ до медіатеки iTunes з домашньої мережі, що включає до п'яти комп'ютерів, і збільшити час відтворення вмісту на пристроях iOS і Apple TV в домашній мережі Wi-Fi. Технологія дозволяла транслювати в потоковому режимі музику, подкасти і навіть відео на мобільні пристрої Apple. З виходом iOS 8.4 компанія обмежила можливості функції: тепер аудіотрансляції доступні тільки користувачам Apple TV.

У понеділок у топ-менеджера Apple відбувся в Twitter наступний діалог:

«Гей, Едді Кью, я сподіваюся, що мені не потрібно бути Тейлор Свіфт, щоб домогтися від вас повернення функції «Домашня колекція» для музики», – пише Пітер Кауфман.

«Ми працюємо над відновленням« Домашньої колекції »в iOS 9», – відповів Кью.

Apple обмежила можливості функції, що входить до складу iOS 4.3 і пізніших версій і забезпечує потокову передачу всієї медіатеки iTunes в межах домашньої мережі Wi-Fi з комп'ютера на iPhone, iPad і iPod touch, в оновленні iOS 8.4. Починаючи з цієї версії ОС користувач не може транслювати свої аудіозаписи.

Передбачається, що нові правила роботи «Домашньої колекції» пов'язані з ліцензійними обмеженнями стрімінга Apple Music. Правовласників не влаштувала можливість транслювати в потоковому режимі через Wi-Fi контент з каталогу музичної служби. Є припущення, що Apple веде переговори з цього приводу, тому як Кью впевнений у поверненні даної функції в такій редакції iOS.

В даний момент користувачам, яким необхідний подібний функціонал, необхідно використовувати сімейний план Apple Music, який передбачає прослуховування музики на п'яти акаунтах за $4.99.


Пользуйтесь безлимитными тарифами Мегафона и экономьте на разговорах и интернете. Узнайте детали на сайте megafon-unlim.ru.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *