У iOS 9 з’являться ще два додатки, які не можна видалити

Автор | 11 Червня, 2015

У новій версії операційної системи iOS 9 з'являться ще два додатки, які будуть встановлюватися за замовчуванням і які не можна видалити з мобільного пристрою: це Find My iPhone і Find My Friends.

Додатки є стандартними в iOS 9 beta, яка вже доступна розробникам. Раніше додатки пропонувалося завантажити абослютно безкоштовно з App Store (до виходу iOS 8 так само працювали iBooks і Подкасти).

Додаток Find My iPhone – це безкоштовний сервіс, доступний для користувачів смартфонів, планшетів і комп'ютерів Apple, який надає можливість скористатися iOS-пристроєм, щоб знайти загублений iГаджет і захистити свої дані від різних зловмисників.

На загубленому iPhone, iPad або iPod touch додаток «Знайти iPhone» який дозволяє використовувати "режим пропажі". Останній включає повне блокування загубленого пристрою і захищає його кодом-паролем. За допомогою цього режиму можна відправити повідомлення з контактним номером телефону прямо на заблокований пристрій. Також при роботі в режимі пропажі гаджет зберігає інформацію про своє переміщення.

Программа Find My Friends, в свою чергу, дозволяє визначити точне і актуальне місцезнаходження пристроїв своїх друзів і близьких, використовуючи iPhone або iPad. Для цього досить встановити додаток на пристрій і увійти до нього, використовуючи параметри свого облікового запису Apple ID. В додатку Find My Friends також є можливість надати доступ до інформації про своє місцезнаходження групі користувачів на обмежений час: наприклад своїм друзям на вечір або на час вихідних.

Apple офіційно представила мобільну операційну систему iOS 9 в ході презентації на WWDC 2015. Публічна бета-версія стане доступна вже вкінці літа цього року, а остаточна версія ОС вийде вже восени. Варто зазначити, що дана версія не є остаточною, і Apple може в майбутньому внести зміни в кількість обов'язкових додатків.


Если вы еще не знали, на сайте http://bestmobiles.in.ua можно оптом купить мобильные телефоны всех известных брендов по выгодным ценам. Большой выбор и хорошие условия сделок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *