Sega вирішила видалити з App Store ігри, що не відповідають новим стандартам компанії

Автор | 11 Травня, 2015

Sega прийняла рішення видалити ігри з App Store і Google Play, які не відповідають сучасним стандартним якості. Про це йдеться в офіційному блозі компанії.

У Sega порахували, що деякі їхні ігри для мобільних платформ більше не відповідають необхідним стандартам, тому ряд проектів буде вилучений з продажу. Дане рішення торкнеться програмних рішень, представлених не тільки для iPhone, iPad і Android-пристроїв, але і випущених також у магазинах додатків від Amazon і Samsung. Sega має намір почистити онлайн-каталоги вже наступного тижня.

Список підлягають видаленню ігр компанія не оприлюднила, однак зазначила, що деякі проекти будуть оновлені і знову випущені у вільний доступ. Тож не баріться і не забудьте скачать программы від Sega найближчим часом, щоб у вас вони залишилися на вашому Айдевайсі, тоді як у AppStore вони будуть видалені.

Варто відзначити, що Sega раніше вже вдавалася до практики вилучення програмних розробок з онлайн-магазинів. Зокрема, свого часу корпорація зняла з продажу After Burner Climax в PSN і XBLA. Можливо, що подібна доля уготована і мобільним версіями цієї гри. Також минулого року Sega виключила з App Store додаток Jet Set Radio, пояснивши таке рішення проблемами сумісності з iOS 8. Ймовірно, що і деякі інші ігри компанії можуть бути видалені з App Store з тієї ж причини.

У Sega розповіли, що не мають наміру брати участь у виставці ігрових досягнень Е3. Компанія посилається на те, що пріоритетним в даний момент є реструктуризація і переїзд до Південної Каліфорнії. Однак не виключається, що майбутні проекти Sega можуть бути презентовані в рамках конференцій і виставок інших компаній.

Незважаючи на те, що Sega пропускає виставку, випускаються нею проекти цілком можуть бути представлені на Е3 2015.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *