Американського футболіста оштрафували на $10 000 за носіння навушників Beats

Автор | 3 Травня, 2015

Найгучнішою угодою 2015 року стала покупка виробником iPhone компанії Beats Electronics. На початку серпня Apple відкрила окремий розділ для навушників під брендом Beats, а тепер, як з'ясовується, вихід з ними на публіку може обернутися великими неприємностями.

Півзахисник футбольного клубу San Francisco 49ers Колін Капернік був оштрафований Національною футбольною лігою (НФЛ) за появу на прес-конференції в навушниках Beats. Справа в тому, що вищезгадана організація уклала договір з виробником Bose і заборонила футболістам з'являтися перед камерами з продукцією конкурентів свого партнера, повідомляє сайт о Торино.

Капернік відвідав прес-конференцію, надівши на шию рожеві навушники Beats by Dr.Dre. Передбачається, що тим самим спортсмен хотів підкреслити свою підтримку фонду боротьби з раком Breast Cancer Awareness Month. Результат – штраф в $10 000.

Відомо, що Капернік підписав контракт з Beats, який вступає в протиріччя з договором між НФЛ і Bose. Сам футболіст відмовився коментувати ситуацію, попросивши у журналістів «залишити це питання без відповіді».

Також за кілька днів стало відомо, що півзахисник футбольного клубу San Francisco 49ers Колін Капернік знайшов спосіб обійти заборону на використання продукції Beats. На прес-конференції у вівторок він з'явився в рожевих навушниках з заклеєним логотипом.

Тим часом, Beats і Bose є непримиренними конкурентами на ринку навушників. У липні остання звернулася зі скаргою в міжнародну комісію з торгівлі (ITC) на Beats Electronics, зажадавши заборонити імпорт та продажу ряду її моделей. Причиною звернення стала підозра в порушенні патенту на технологію шумозаглушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *