i0n1c продемонстрував на відео джейлбрейк для iOS 8.4

Автор | 21 Квітня, 2015

Відомий джейлбрейк-розробник Стефан «i0n1c» Ессер здійснив неприв'язаним джейлбрейк для нової операційної системи iOS 8.4. На відео, опублікованому хакером на його каналі в YouTube, він продемонстрував зламаний iPhone 6 Plus.

Apple поширила програмне оновлення iOS 8.4 beta 1, призначене для мобільних пристроїв компанії, у вівторок, 14 квітня. Основною зміною в ньому став новий музичний додаток з оновленим дизайном і новими функціями, багато з яких запозичені у десктопної версії iTunes.

Менше, ніж через тиждень після релізу i0n1c виконав джейлбрейк iOS 8.4. На відеоролику хакер спочатку демонструє операційну систему, після чого відкриває джейлбрейк-магазин Cydia. За його словами, використовувана для злому платформи вразливість не є новою. «Вона знаходиться в коді цілу вічність», – сказав він.

доска объявлений

Нагадаємо, у фінальній версії iOS 8.3 компанія Apple усунула уразливість, використовувану джейлбрейк-інструментом TaiG. На сторінці апдейта компанія вказала імена творців експлоїта з вдячністю за виявлення проломи безпеки. Самі хакери ніяк не прокоментували повідомлення Apple.

Варто враховувати, що Стефан Ессер не в перший раз демонструє джейлбрейк для нових операційних систем. Сам хакер проте рідко береться за створення експлойтів для звичайних користувачів.

У будь-якому випадку це чудові новини для всіх шанувальників джейлбрейка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *