Додаток для професійної зйомки ProCam 2 навчився експортувати відео в 4K

Автор | 24 Лютого, 2015

Розробник ProCam Семер Аззам випустив оновлення для додатка ProCam 2, що розширює можливості вбудованої камери iPhone. Програма для професійної зйомки у версії 5.1 вже має розширену підтримку відеозапису з частотою 60 FPS і навчилася експортувати ролики в розширенні  4K. Крім цього, в меню з'явилася категорія обраних фільтрів.

Власникам iPhone додаток ProCam 2 пропонує широкі можливості для зйомки якісних фото та відео: одиночна і серійна зйомка, спуск затвора за таймером, функція інтервальної фотозйомки з можливістю накладання на візуальний ряд ще й трека з iTunes, ручне управління майже всіма параметрами зйомки, включаючи якість зображення, використання водяних знаків з різними текстами і службовою інформацією.

Серед особливостей інструменту розробник виділяє: неруйнуюче редагування; точну шкалу часу з можливістю покадрового перегляду; обрізання кадрів, підгін під розширення, повертання, дзеркальне відображення, випрямлення і виправлення перспективи; 50 фільтрів; 15 об'єктивів; 18 інструментів редагування; додавання музичних доріжок; зміна рівня гучності і підтримка відео з роздільною здатністю до 4K. Окремо йдеться про функції «просунутого масштабування» до 4K c покадровим застосуванням унікальних алгоритмів

У додатку можна вибирати якість зйомки, починаючи від 1080p і закінчуючи 320х240, змінювати пропорції і частоту кадрів (є режим сповільненої зйомки). Передбачено 25 живих фільтрів і цифровий зум для відео з програмною стабілізацією зображення.

Эмпробио

На iPhone 6 і iPhone 6 Plus користувачі можуть окремо переглядати відео, зняте з частотою 60 кадрів в секунду. Правда, в цьому режимі не підтримуються фільтри в реальному часі і фронтальна камера. Крім цього, оновлений ProCam 2 дозволяє експортувати 4K-відео в інші додатки, веб-сервіси та зовнішні пристрої зберігання даних.

За словами розробника, ProCam 2 при правильному підході здатна розкрити весь потенціал вбудованих камер iPhone і iPad. Вартість програми в App Store зі знижкою становить $2,99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *