З’явилися нові фото чохла для «iPad Plus»

Автор | 16 Лютого, 2015

У розпорядженні французького онлайн-видання Nowhereelse.fr виявилися «шпигунські» фото чохла для нової моделі iPad з 12 дюймовим екраном, який, як очікується, буде офіційно представлений навесні цього року. Модель отримає назву iPad Plus або iPad Pro.

У мережі вже деякий час циркулюють чутки про майбутній «великогабаритний» планшет Apple. Експерти не раз прогнозували швидкий реліз спеціальної модифікації, яка повинна зміцнити позиції купертіновців в корпоративному і освітньому сегментах ринку.

За словами Nowhereelse, фотографії чохла надійшли з надійного джерела в Піднебесній, з яким налагоджені багаторічні зв'язки. Відомо, що азіатські виробники аксесуарів найчастіше отримують інформацію про габарити, стиль і дизайн прийдешніх новинок Apple від своїх колег в ланцюжку поставок раніше, ніж хто-небудь ще. Так що особливих підстав сумніватися в автентичності зфотографованого чохла немає.

Винуватцям цього витоку вдалося роздобути повноцінний кейс і порівняти його з футляром для iPad Air 2. Діагональ екрану iPad Plus, як наголошується, , буде від 12,2 до 12,9 дюймів.

Судячи з невеликої глибини чорного пластикового чохла, секретна (поки що) новинка Apple буде такою ж тонкою, як і випущений восени минулого року iPad Air 2. Розташування технологічних отворів у нової моделі відповідає нинішній 9,7-дюймовій. Також можна відзначити виріз на верхній і нижній сторонах чохла, що підтверджує попередні повідомлення про наявність чотирьох динаміків. Виїмка на бічній стороні у футляра відсутня. На попередніх витоках у чохлів були отвори для додаткового Lightning-порту на лівій стороні планшета.

Презентація iPad Plus очікується в квітні або березні цього року. Разом з новим планшетом, за чутками, буде продаватися «розумний» стилус, який дозволить малювати і робити письмові нотатки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *