Samsung Galaxy S6 Edge отримає дисплей, загнутий на обидві бічні грані

Автор | 23 Січня, 2015

Samsung Galaxy S6 Edge фото

Буквально щодня в Мережі з'являється чергова порція чуток про нові флагманські апарати Samsung Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge. Нові неофіційні відомості прийшли з Південної Кореї – рідної для виробника країни.

Як повідомляють обізнані джерела, модель Samsung Galaxy S6 Edge стане подальшим розвитком смартфона Galaxy Note Edge. При цьому новий смартфон південнокорейського бренду стане першим у світі смартфоном з дисплеєм, який буде поширюватися на обидві сторони корпусу.

Смартфон із зігнутим дисплеєм Galaxy Note Edge, що заходить на одну бічну панель корпусу, зараз пропонується Samsung в обмежених кількостях і за завищеною ціною, і в наступному поколінні гаджет може отримати дисплей, який буде заповзати на обидві бічні панелі. Дана модель стане більш претензійною версією майбутнього флагмана Galaxy S6. Комунікатор проходить під номером SM-G925.

Користувач Galaxy S6 Edge зможе активувати будь-яку зі сторін екрану: кому яка подобається. Нова функція Glance Lighting підсвічує один з бічних дисплеїв під час вхідного дзвінка або при надходженні повідомлення. Є можливість призначення обраним контактам певного кольору світіння.

Раніше джерела в Samsung спростували чутки про те, що Galaxy S6 отримає суцільнометалеву оболонку, властиву A-серії компанії. Замість цього топова новинка буде оснащена металевою рамкою навколо корпусу, як у Samsung Alpha, і скляними панелями на лицьовій і задній сторонах пристроїв.

Повідомляється, що Samsung навмисно не стала використовувати корпус з цілісного листа алюмінію, щоб зберегти відмінності між родинами Galaxy S (преміальні телефони) і Galaxy A (трубки середнього рівня). У Samsung Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge, за відомостями джерела, також буде використана незнімна акумуляторна батарея.

Раніше видання SamMobile повідомило про те, що в Samsung Galaxy S6 з'явиться дактилоскопічний сканер, який подібно Touch ID в iPhone розпізнаватиме користувача по простому дотику пальця до датчика, а не в результаті проведення пальцем зверху вниз, як у Galaxy S5.

 

Наскільки правдивою є оприлюднена інформація про Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge, можна буде дізнатися на початку березня, коли відбудеться виставка MWC 2015. На цьому заході очікується анонс декількох продуктів під брендом Samsung.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *