В оновленому клієнті Instagram для iPhone і iPad додали нові фільтри та підтримка slo-mo відео

Автор | 27 Грудня, 2014

Днями у віртуальному магазині додатків App Store з'явилося оновлення клієнта Instagram для iPhone і iPad. У новій версії програми додані п'ять нових фільтрів і можливість публікувати slo-mo ролики зняті на смартфони Apple. Також коментарі в клієнті почали працювати в режимі реального часу.

Тепер в  оновленому додатку Instagram 6.4 користувачам стали доступні нові фільтри: Slumber, Crema, Ludwig, Perpetua і Aden. Використовувати їх можна відразу ж після установки клієнта. Існує можливість змінити порядок розташування фільтрів. Для цього необхідно торкнутися й утримувати фільтр.

карточки слов

Крім цього, як і було написано вище, Instagram додав підтримку slo-mo відео, знятого на iPhone. Режим сповільненої зйомки доступний будь-якому користувачеві iPhone 6 і iPhone 6 Plus. Для того щоб використовувати цей режим необхідно перемкнути в настройках камери частоту зйомки на 120-140 кадрів в секунду.

В минулому оновленні програми у користувачів також додалося декілька корисних  інструментів редагування, серед яких були параметри «Налаштування» і «Віньєтка», за допомогою яких можна поліпшити композицію, фільтри «Насиченість» і «Тепло» для збагачення кольору, функції «Яскравість», «Контраст», «Світлі ділянки» та «Тіні» для коригування світлих і темних ділянок, а також опція «Різкість» для поліпшення чіткості знімків і зображень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *