Camera + тепер дозволяє знімати фото в форматі без втрат якості TIFF

Автор | 28 Жовтня, 2014

Для захоплених Айфонографією користувачів можливостей і функцій стандартного додатка Камера в iOS недостатньо. На виручку приходять сторонні рішення з більш просунутими опціями і функціоналом. Вони дозволяють не тільки робити більш якісні фото, але і без зусиль обробляти готові знімки. Сьогодні оновилася одна з найпопулярніших камер для iPhone – Camera +.

Програма тепер має підтримку формату стиснення без втрат TIFF, функцією фронтальної спалаху і підтримкою пристроїв на iOS 7.

www.luxgroups.ua

З релізом поновлення Camera + 6.0 програма, як відомо, перестала працювати на пристроях з iOS 7. Це не могло не розчарувати користувачів iPhone, які поки не поспішають переходити на нову платформу Apple. Оновлення 6.1 повернуло повну підтримку «сімки», правда з рядом обмежень по функціоналу.

Інше нововведення в Camera + – підтримка формату без втрат. Тепер камера дозволяє знімати в максимальній якості. «Для тих з вас, хто готовий пожертвувати доступним простором смартфона, щоб зберегти цінні фотографії в найвищій якості, ми додали підтримку TIFF – формату стиснення без втрат. Цей режим ви не будете використовувати весь час, проте він може стати в нагоді для особливих кадрів, які ви вирішите закарбувати в найкращій якості », – кажуть розробники.

Ну і, нарешті, в додаток доданий «фронтальний спалах» для любителів Селфі.

Вартість Camera + в App Store становить $0.99.

Завантажити програму Camera +  в  Apple Store.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *