Apple анонсувала новий iMac з дисплеєм Retina 5K

Автор | 19 Жовтня, 2014

В ході конференції 16 жовтня Apple показала наступне покоління комп'ютерів у форм-факторі моноблоків iMac, які тепер можуть похвалитися надчітким дисплеєм Retina і інтерфейсами останнього покоління.

Останній раз iMac отримував серйозне оновлення два роки тому, а минулого року Apple випустила його модифікацію з поліпшеними специфікаціями. Цього року «маководи» вперше побачили iMac з екраном Retina 5K. 27-дюймова версія iMac отримала вдвічі вищий дозвіл екрана, ніж у попередника – 5120 x 2880 пікселів. Завдяки цьому вирішенню комп'ютери пропонують «абсолютно новий рівень деталізації в фотографіях». Ніколи раніше текст не виглядав настільки чітко, а відео – реалістично, кажуть в Apple.

«Через тридцять років з того моменту, як перший Mac змінив світ, ми представляємо найкращий Mac, коли-небудь створений нами-новий iMac з дисплеєм Retina 5K під управлінням OS X Yosemite, – сказав Філіп Шиллер, старший віце-президент Apple по продуктовому маркетингу. – Завдяки дисплею з вражаючим дозволом 14,7 млн пікселів, більш швидким процесорам і графіку, Fusion Drive, а також Thunderbolt 2, це найкрасивіший і потужний iMac в історії ».

iMac з дисплеєм Retina 5K забезпечує ефект повного занурення в картинку. З урахуванням дозволу 5120 x 2880, комп'ютер володіє в чотири рази більшою кількістю пікселів у порівнянні зі стандартним 27-дюймовим iMac, а в порівнянні з дисплеєм 4К число пікселів виросло на 67%.

iMac з дисплеєм Retina 5K отримав ще більш продуктивну «начинку». Він поставляється з 4-ядерним процесором Intel Core i5 з тактовою частотою 3,5 ГГц і технологією Turbo Boost, яка підвищує частоту до 3,9 ГГц, а опція складання під замовлення вперше може включати установку 4-ядерного процесора Intel Core i7 з тактовою частотою 4 ГГц і технологією Turbo Boost, підвищувальної частоту до 4,4 ГГц. Кожен новий iMac з дисплеєм Retina 5K також поставляється з графічним процесором AMD Radeon R9 M290X, а опція складання під замовлення може включати встановлення графічного процесора AMD Radeon R9 M295X. Це найпотужніша графіка, будь-коли раніше пропонувалася для iMac.

iMac з дисплеєм Retina 5K вперше оснащується пам'яттю об'ємом 8 ГБ і накопичувачем Fusion Drive об'ємом 1 ТБ в моделях початкового рівня. Новий iMac можна замовити з пам'яттю об'ємом 32 ГБ, накопичувачем Fusion Drive об'ємом 3 ТБ або надшвидким флеш-накопичувачем на основі PCIe об'ємом 1 ТБ. Крім того, новинка має в своєму розпорядженні два порти Thunderbolt 2, кожен з яких забезпечує пропускну здатність до 20 Гбіт / с.

Кожен новий Mac поставляється з OS X Yosemite. Безкоштовні програми iMovie, GarageBand, а також пакет iWork вже встановлені на кожному комп'ютері.

Поставки iMac з дисплеєм Retina 5K починаються сьогодні в модифікації з 4-ядерним процесором Intel Core i5 з тактовою частотою 3,5 ГГц, графікою AMD Radeon R9 M290X і накопичувачем Fusion Drive об'ємом 1 ТБ за ціною від $3000.


Покупайте электронные кальяны на сайте starbuzz. Большой выбор, доставка по всей стране.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *