Відео: краш-тест iPhone 6 vs iPhone 6 Plus

Автор | 24 Вересня, 2014

В той момент, коли тисячі людей по всьому світу вистоювали величезні черги в надії віддати свої заощадження в обмін на новий iPhone 6 або iPhone 6 Plus, оглядачі PhoneBuff жбурляли дорогі гаджети на тротуарну бруківку, намагаючись визначити ступінь їх міцності.

Власне, на то вони й оглядачі, щоб перевіряти заяви виробників практичними експериментами. Звичайно, щоб отримати таким чином конкретний, з претензією на об'єктивність результат, потрібно розбити, не менше 100 пристроїв, але в даному випадку перед авторами ролика стояло інше завдання. А саме – наочно продемонструвати щасливим власникам iPhone 6 і iPhone 6 Plus, що може трапитися з їх смартфонами при недбалому поводженні.

Отже, для проведення тесту були відтворені класичні умови – ви користуєтеся своїм високотехнологічним смартфоном, стоячи на вулиці, як раптом гаджет вислизає з рук і падає прямо на алюмінієву задню панель (фото вище). Ви із завмиранням серця підіймаєте 4,7-дюймовий iPhone 6 і полегшено видихаєте – серйозних і навіть видимих ​​ушкоджень корпус кольору «Space Gray» не отримав. Аналогічна ситуація із золотистою оболонкою iPhone 6 Plus.

В разі падіння на нижній торець, власник iPhone 6 може розчаровано похитати головою – фарба на нижньому лівому кутку злізла від удару, пошкодження помітно неозброєним оком. А ось власник більш дорогого 5,5-дюймового фаблета навряд чи втримається від нецензурної лайки, адже трапилося найгірше, що може статися після падіння – розбилося захисне скло дисплея, заміна якого обійдеться дуже недешево, особливо з урахуванням явного дефіциту компонентів в сервісних центрах.

Ну а останній експеримент з падінням на фронтальну панель не особливо потребує коментарів – обидва смартфона вкрилися павутиною з тріщин, щоправда, продовжували справно функціонувати.


Сейчас цветы можно заказать круглосуточно и даже с доставкой на дом. Чтобы узнать больше информации,достаточно перейти на сайт flowers2u.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *