iPhone 6 Plus може значно потіснити 7-дюймові планшети

Автор | 19 Вересня, 2014

Як і передбачалося численними витоками цього літа, на презентації 9 вересня поточного року Apple випустила свій перший фаблет . Новий смартфон з великим 5,5-дюймовим екраном вже зараз розглядається як загроза іншому хіту компанії Apple – iPad mini. Але це не єдиний планшет, продажам якого загрожує вихід iPhone 6 Plus.

Компанії, що спеціалізуються на дослідженні мобільного ринку, який рік поспіль відзначають зростання частки фаблетів серед всіх мобільних пристроїв, а також їх вплив на мобільну індустрію в цілому.

Так, деякі експерти вважають, що повсюдне поширення фаблетів створює суттєву загрозу для багатьох компаній, що випускають 7-дюймові планшети. Такі планшети, мають незаперечні переваги – малими розмірами, і, найчастіше невисокою ціною. Однак, експерти вважають, що в найближчі кілька років планшети з великими екранами знову будуть у центрі уваги виробників.

Судячи з останніх даних опитувань, 72 відсотки потенційних покупців планшетів воліли б придбати пристрій з великою діагоналлю екрану. Такий розворот інтересів користувачів фахівці пояснюють саме гарячковим попитом користувачів на фаблети, що відзначається цього року.

Звичайно ж, фаблети мають ряд недоліків – їх часом важко утримати однією рукою, та й під час дзвінків величезний апарат у вуха виглядає як мінімум безглуздо, але в порівнянні з 7-дюймовими планшетами вони мають ряд переваг. В першу чергу це стосується підтримки мобільних мереж, так як значна частка малих планшетів зараз випускається у версії тільки з підтримкою Wi-Fi.

До того ж, фаблети можна спробувати помістити якщо не в задню кишеню джинсів, так в кишеню піджака, в той час як з планшетами це часом стає нездійсненним завданням.

Успіх фаблетів в 2015 році може пояснити і той факт, що, за чутками, наступний планшет Nexus від Google буде мати вже 8,9-дюймову діагональ, а не 7 дюймів як раніше.

Повертаючись до iPhone 6 Plus, було б украй цікаво подивитися на фаблет з працюючим Твіко OsExperience, а вже якщо буде і чохол з клавіатурою, ми отримаємо 5,5-дюймовий мікроноутбук, правда, за ціною повноцінного Mac.


Вам интересно, какой будет телефон самсунг будущего? Эту и подобную информацию можно найти на сайте best-mobile.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *