Новий Lightning-кабель з симетричним USB-коннектором не входитиме до складу комплекту iPhone 6

Автор | 7 Вересня, 2014

На початку 2014 року Apple запатентувала новий двосторонній роз'єм USB. Ряд серпневих випусків азіатських видань повідомляли, що компанія має намір почати виробництво Lightning-Кабеля з симетричним роз'ємом USB для мобільних гаджетів. У Мережі були навіть опубліковані фото і відео нового аксесуара.

Тим не менш, експерти в один голос повідомляють про неможливість початку поставок інноваційного Lightning-кабелю спільно з iPhone 6. Безсумнівно, в Apple зацікавлені у виробництві кабелів з ​​двостороннім роз'ємом USB: це доводить поява кількох патентів на нову технологію. Відомий аналітик KGI Securities Мін-Чі Куо повідомляє, що новий кабель спільно з iPhone 6 поставлятися не буде.

За словами аналітика, кардинальна зміна дизайну аксесуара спричинить значне зростання затрат на виробництво при несуттєвих поліпшеннях в ергономіці. Тому на сьогоднішній день виробництво кабелю для компанії недоцільно.

Крім того, ще не почалося і серійне виробництво цих кабелів, що також говорить про неможливість їх випуску спільно з iPhone 6. Навіть якщо партнери Apple отримають замовлення на випуск Lightning-Кабель з симетричним USB, то їм знадобиться не менше кількох місяців, щоб почати поставки в необхідному обсязі.

Не так давно китайські видання представили фотознімки Lightning-штекера з двостороннім USB-коннектором. Характерно, що зовнішній вигляд цього аксесуара був аналогічний зображенню, представленому в доповненні до патенту. «Робоча» сторона нового роз'єму USB симетрична, завдяки чому він міг би підключатися обома сторонами. Новий коннектор використовувався б в зарядних пристроях до iPhone, iPad і iPod з підтримкою струму силою до 2А, що вдвічі більше цього значення у поточній версії коннектора, що поставляється з iPhone.


Если вам интересная франшиза медицинского центра, а также полное обучение персонала, полная поддержка и ведение бухгалтерии, все это вам предоставит компания МедикалГруп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *