Стала відома ємність акумуляторів iPhone 6

Автор | 12 Липня, 2014

Процес пошуку і публікації інформації про гаджети Apple, триває до випуску протягом року, і не зупиняється. Поповненням у світі чуток стали матеріали про батарею iPhone 6 . Китайський ресурс MyDrivers поділився інформацією про ємність акумулятора нового смартфона Apple.

Поширювані в мережі знімки і відео інсайдерів вказують на зміну дизайну нової моделі смартфона. Разом із змінами зовнішніми, вдосконаленню піддалися і внутрішні компоненти пристроїв, в чиє число входять і акумулятори. Ще в квітні з'явилися  знімки партії батарей для iPhone 6, які  давали привід задуматися про збільшення їх ємності, що напередодні було підтверджено джерелом китайського ресурсу.

Джерело вказує, що в майбутній до виходу 4,7-дюймової моделі смартфона Apple, ємність акумулятора буде збільшена до 1800 мАг. У моделі iPhone 5 ємність батареї 1440 мАг, а у iPhone 5s – 1570 мАг. Очевидно, що збільшення ємності акумулятора забезпечить більш тривале використання iPhone 6. Не завадить більшого часу роботи смартфона і збільшена діагональ – технологія IGZO , застосовувана Apple у своїх планшетах, зменшує навантаження на батарею.

Очікується, що в 5,5-дюймової моделі iPhone 6, ємність джерела живлення смартфона досягне показника 2500 мАг. Так як вся інформація не є офіційною, то судити про час автономної роботи поки не доводиться.

За відомостями, котрі миготять в мережі, Apple вже почала співпрацювати з китайськими і тайванськими постачальниками елементів живлення. Повідомлялося також, що в Купертіно з цього ж питання ведуть переговори з компанією Dynapack.


Быстро разряжается ваш ноутбук? Купите новую батарею на сайте http://battery.net.ua/shop/CID_8_1_akkumulyatoryi_i_batareya_dlya_noutbuka.html. Большой выбор моделей, доставка по всей стране.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *